Tero Lakka

ASIANAJAJA, VARATUOMARI

Valmistuin ylioppilaaksi Jyväskylän Lyseosta vuonna 1984 ja oikeustieteen kandidaatiksi Turun yliopistosta vuonna 1988. Varatuomarin arvon sain vuonna 1992 Vaasan hovioikeudesta ja asianajajan ammattinimikkeen vuonna 1996. Valmistuttuani työskentelin aluksi tuomioistuinlaitoksessa vuosina 1987 – 1992 ja asianajotehtävissä vuodesta 1992 alkaen.

 

Hoidan monipuolisesti sekä yksityishenkilöiden että yritysten toimeksiantoja. Siviilioikeudellisista toimeksiannoista toimialaani kuuluvat erityisesti asuntokauppaan ja kiinteistökauppaan sekä työsuhteisiin ja kuluttajansuojaan liittyvät riidat. Työskentelen myös erilaisten perinnönjakoihin ja avioeroihin liittyvien ongelmatilanteiden parissa. Hoidan myös yritysten ja yhteisöjen sopimus- ja riita-asioista sekä hoidan pesänhoitajana konkurssipesiä. Keskeisenä osana toimenkuvaani esiinnyn myös rikosoikeudenkäynneissä avustaen sekä asianomistajia että syytettyjä.

 

Luottamustehtävistä keskeisimpiä ovat Muuramen kunnanvaltuuston jäsenyys sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin valtuuston jäsenyys. Olen toiminut myös Suomen Asianajajaliiton Keski-Suomen osaston hallituksessa. Vapaa-aikana harrastan veneilyä ja kuntoliikuntaa.

p. 010 3221 892