YRITYS

Laadukasta asianajotyötä jo vuodesta 1998 lähtien – Olemme vahvasti paikallinen, jyväskyläläinen asianajotoimisto.

Asianajotoimisto Tuomi, Lakka & Metsätähti Oy on sekä yksityisten henkilöiden että yritysten ja muiden yhteisöjen toimeksiantoja hoitava paikallinen asianajotoimisto. Toimistomme sijaitsee Kauppakadulla, Jyväskylän ydinkeskustassa.

Olemme itsenäinen ja riippumaton asianajotoimisto, mutta toimimme kuitenkin hyvässä yhteistyössä muun muassa eri viranomaisten ja yhdistysten sekä merkittävien pankkien, vakuutus- ja eläkevakuutusyhtiöiden kanssa. Lisäksi yhteistyökumppaneitamme ovat Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry, Autoliitto. Keski-Suomen Kauppakamari ja Keski-Suomen Yrittäjät.

Toimisto sai alkunsa, kun asianajaja Markku Halosen ja asianajaja Tero Lakan asianajotoimistot yhdistyivät vuonna 2000. Asianajaja Mikko Tuomi tuli yhtiön palvelukseen vuonna 2008 ja hänet kutsuttiin Asianajotoimisto Halonen, Lakka & Tuomi Oy:n yhtiön osakkaaksi vuonna 2010. Vuonna 2020 toteutetun yritysjärjestelyn myötä Asianajotoimisto Tuomi & Lakka Oy jatkoi Asianajotoimisto Halonen, Lakka & Tuomi Oy:n liiketoimintaa. Asianajaja Jan-Erik Metsätähden liityttyä toimistoomme ja osakkaaksemme vuonna 2021 on toimistomme nykymuodossaan Asianajotoimisto Tuomi, Lakka & Metsätähti Oy. Toimistomme taustalla on siten pitkäaikainen kokemus ja osaaminen hyvin monipuolisista lainopillisista toimeksiannoista.

Asiantuntemuksen ja luotettavuuden lisäksi pyrimme hyvään palveluun ja luottamukselliseen, myönteiseen ja sovinnolliseen ilmapiiriin asiakkaamme edusta tinkimättä. Perehdyttyämme asiaan, muodostamme siitä oman käsityksemme ja kerromme sen asiakkaalle, jonka jälkeen voimme sopia yhdessä asian vaatimista jatkotoimenpiteistä parhaan ratkaisun löytämiseksi.