Yritys

Asianajotoimisto Tuomi & Lakka Oy on sekä yksityisten henkilöiden että yritysten ja muiden yhteisöjen toimeksiantoja hoitava paikallinen asianajotoimisto. Toimistomme sijaitsee Kauppakadulla, Jyväskylän ydinkeskustassa.

 

Toimisto sai alkunsa, kun asianajaja Markku Halosen ja asianajaja Tero Lakan asianajotoimistot yhdistyivät vuonna 2000. Vuoden 2005 loppupuolella toimistomme palvelukseen tuli asianajoassistentti Maarit Merimaa-Piirainen. Asianajaja Mikko Tuomi tuli yhtiön palvelukseen vuonna 2008 ja hänet kutsuttiin Asianajotoimisto Halonen, Lakka & Tuomi Oy:n yhtiön osakkaaksi vuonna 2010. Vuonna 2020 toteutetun yritysjärjestelyn myötä Asianajotoimisto Tuomi & Lakka Oy:n jatkaa Asianajotoimisto Halonen, Lakka & Tuomi Oy:n liiketoimintaa. Toimistomme taustalla on siten pitkäaikainen kokemus ja osaaminen hyvin monipuolisista lainopillisista toimeksiannoista.

 

Asiantuntemuksen ja luotettavuuden lisäksi pyrimme hyvään palveluun ja luottamukselliseen, myönteiseen ja sovinnolliseen ilmapiiriin asiakkaamme edusta tinkimättä. Perehdyttyämme asiaan, muodostamme siitä oman käsityksemme ja kerromme sen asiakkaalle, jonka jälkeen voimme sopia yhdessä asian vaatimista jatkotoimenpiteistä parhaan ratkaisun löytämiseksi.

 

Asianajotoimisto Tuomi & Lakka Oy on itsenäinen ja riippumaton asianajotoimisto, mutta toimimme kuitenkin hyvässä yhteistyössä muun muassa eri viranomaisten ja yhdistysten sekä merkittävien pankkien, vakuutus- ja eläkevakuutusyhtiöiden kanssa.